Јапонија е секогаш чекор пред сите: Кока-Кола со кафе е новиот пијалок!

koka-kola

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Не е доволно што секој ден пиеме кафе, сега некој се досети да го помеша со Кока Кола. Првата реакција на оваа мешавина која никна во Јапонија била: „Зошто“?

Овој напиток е познат под името Coca-Cola Coffe Plus и моментално се продава само на автоматите во Јапонија, а содржи 50% коефин и 50% помалку калории.

Што се однесува на мирисот и вкусот овај напиток не мирисал ниту како Кока Кола, ниту пак како кафе, но секоја роба си има и купец, па така знаеме дека овај чуден спој ќе си ги најде своите обожаветели.