Јана веќе никогаш нема да игра сама!

Јана Бурческа имаше одличен настап. Ја претстави Македонија на одличен начин, блесна на сцената со својот перформанс и со својот глас. Македонија не може да гласа за тебе, но ја имаш целата наша поддршка за влез во големото финале.

Честитки за идната мајка! Имаш одлична приказна за раскажување кога детето ќе порасне!

Би поставиле и едно прашање до водителката на МТВ, дали е љубоморна на Јана, на нејзиниот успех, глас, стас или има нешто лично против неа?

Видете ја одличната изведба на Јана:

Следете Евровизија во живо: