Ја запроси девојката среде теретана, а овој одговор не го очекуваше… (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појави снимка на која е забележан пар кој изведува вежби во теретана со помош на инструктор.

Во еден момент, момчето клекнува додека неговата партнерка подигнува тег, а инструкторот суптилно на мажот му ја поддава кутијата со прстенот.

Момчето ја користи својата поза на колено, и ја запросува девојката, а во теретаната се слушаат оддеднаш крици, радост и аплауз, па луѓето почнуваат да ги прегрнуваат новопечените вереници.

Но, интересен детал е дека никој всушност не го почекал одговорот на видно изненадената девојка, па веднаш заклучиле дека нејзиното „Дај молчи…“, значи потврден одоговор.

Дали на крајот девојката прифатила или сите прерано се израдувале, секако проверете во продолжение:

https://www.facebook.com/uniladmag/videos/1966687933410965/