Ја однесе жителката од Тимјаник да ги запознае децата против кои протестира


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Новинарот од 21ТВ ја однесе една од жителките на селото Тимјаник да ги запознае децата против кои тимјаничани протестираа деновиве.

„Неинформирана жителка протестира против сместувањето на децата со посебни потреби во Темјаник – Се покаја кога се запозна со децата“, пишува во описот на видеото кое телевизијата го објави на Фејсбук.