Ивана Кнол „во елемент“ (снимка)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Бара палми и жешко време.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)