Историјата на еден постер – вака се создаваше плакатот за Ultra Trail du Mont Blanc 2019

Приказната зад промотивниот постер за најпопуларната и најмасовна планинска трка во светски рамки која секоја година се трча околу масивот на Мон Блан. Професионализам и креативност „левел милион“.

Еве го конечниот резултат во фото-формат.