ИРЛ сторија: Како семејството Бајрам му пресуди на ГТЦ


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Претходно кланот Бајрам (а и тековно) со години си директорува во ГТЦ, а овој последниов директор (кому ќерката на Амди му е „советник за советување“), на прашање што се случило во 2018 година кога во ГТЦ се случуваат 60 нови вработување, прво вели „2018 беше пандемијата“. Нормално, новинарката го потсети дека 2020 беше пандемијата. „А, да…“ вели тој, „извинете“. Останатото е тоа што е.