Музика

Инспирирани од Шербеџија: Сара и Ника – „Заборави“

Сара и Ника од Добој се обожавателки на Раде Шербеџија и инспирирани од неговите поетски изведби на Фејсбук, решија заеднички да ја интерпретираат „Заборави“ која Шербеџија ја интерпретираше пред извесно време.

Advertisements
To Top