И на ветеринарите не им е лесно (видео)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Не секој ќе има желудник да го изгледа видеото до крај, посебно не оние кои имаат паничен страв од змии.