Хуманитарна студентска забава


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Студентските здруженија на Филозофски факултет во соработка со Институтот за семејни студии организираат хуманитарна студентска забава. На забавата ќе имате можност да донирате парични средства за помош на самохрана мајка на дете со тешка форма на аутизам.

Ве покануваме да дојдете, да се забавуваме и да донираме! 

Настанот ќе се одржи на 18.12 во локалот Umbrella

Повеќе информации може да добиете на https://www.facebook.com/events/987478571585974/