Хулиганска работа: Ги запалија палмите во дворот на клиниката од Жан Митрев


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Четири момчиња минувајќи во саботата вечерта пред дворот од клиниката на доктор Жан Митрев запалија една од палмите кои се посадени во рамки на хортикултурното и партерно уредување на дворното место. Во вториот наврат, ноќеска вторник спроти среда, стигнувајќи со сино возило и со маица како маскирна заштита, уште едни хулигани запалија друга палма на истото место.