„Good Form“ – нов од Ники Минаж заедно со Лил Вејн


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Ники Минаж направи одлична соработка со раперот Лил Вејн на песната „Good Form“. Истата претставува ремикс на песната која инаку Минаж ја изведува сама.

Режијата на спотот е потпишана од Колин Тајли, кој е познат по успешните спотови со Кендрик Ламар, Скулбој Кју и други.

Во спотот се појавуваат и ѕвездата од „Basketball Wives“, Евелин Лозада, како и Лорен Лондон, Тига и други.