Вебкафе

Гола гордост: Тие вака покажуваат дека си ги сакаат своите тела

Петнаесет Австралијки решиле да направат моќна кампања која што ќе им покаже на сите девојки и жени, дека без разлика на тоа како изгледаат треба да си ги сакаат своите тела. Несовршеноста е секси!

A post shared by Rose (@lingerie.rosee) on

– Сакаме да покажеме дека ниту една од нас не изгледа како манекенките, сите имаме различни големини. Сепак, може пак да сме модели и да си ги покажуваме телата. Без оглед на тоа што го прикажуваат медиумите, нашиот фокус е да ги охрабриме сите жени да се прифатат такви какви што се, изјави Бони, една од организаторките на оваа кампања.

A post shared by Rose (@lingerie.rosee) on

A post shared by Rose (@lingerie.rosee) on

A post shared by @ephemeralinterest on

A post shared by PurplehazyGirl (@purplehazygirl) on

To Top