Гол од пенал со салто (снимка)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Типот се вика Норик Авдалјан и игра за рускиот второлигаш Нефис Казањ. На ревијален натпревар решил да повтори еден пенал каков што извел и во октомври 2018-та. Му успеа и тогаш и сега.