Го правите ова често пред СЕКСУАЛНИОТ ОДНОС, но истото може да биде БОЛНО и да влијае на вашето ЗДРАВЈЕ?!


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Колку пати само пред сексот сте заминале до тоалет да мокрите? Иако вам тоа ви се чини како сосема нормална работа и која вас, ако не ја примените, ќе ве измачува во текот на сексот, тоа би требало веднаш да го искорените.

Причината е тоа што кај жената се зголемува опасноста од инфекции на уринарниот тракт, па оттаму се советуваат сепак да уринираат по завршувањето на сексот, бидејќи тогаш со урината ќе ги „исперат“ заостанатите бактерии кои можеби влегле во уретата во текот на односот.

Воспалението на уринарниот тракт е прилично болно, па овие стручни совети секако би требало да ги примените.