Го крева притисокот: Потценетата секс бомба Дарија Сибирева

Професионален модел, носителка на седум титули за убавина во Русија и прва придружничка на Miss Maxim за 2016 година. Станува збор за едната и единствена Дарија Сибирева.

Родена е во декември, 1990 година. Како и многу други руски манекенки, Дарија живее и работи во Санкт Петербург, веројатно светски главен град на неизмерна женска убавина.

Во 2013 година Дарија дипломираше на Факултетот за печат и медиуми на Универзитетот за технологија и дизајн. Како што може да се види од нејзиниот Инстаграм профил, таа е исклучително популарна благодарение на нејзините скокотливи фотографии.