Го истренирала своето папагалче да ги напаѓа сите кои не ѝ се допаѓаат неа

Иако децата со своите постојани потпрашувања и љубопитност понекогаш знаат да бидат и малку досадни, тие во истовремено се и најзабавните суштества на светот.

Постои нешто чудесно кај нив, како малечки битија, кои ја имаат најголемата фантазија и омжат да се забавуваат во било која прилика, нешто кое ние возрасните одамна сме го заборавиле.

Но, децата понекогаш (или малку почесто) знаат да направат и некоја лудост која ќе го насмее цело семејство, а да бидеме реални, некого и ќе загрижи и изнервира.

Еден Твитер корисник сподели видео на кое се гледа како неговата внука успеала да ја истренира својата птица да го нападне секој еден кој не му се допаѓа на девојчето и на кого таа ќе му врисне, вклучително и самиот твитерџија.

Реакциите на ова видео кое за кратко време имаше над половина милион споделувања беа поделени, од исплашеност до смеа. А на еден Твитер корисник оваа снимка му била толку инспиративна што направи и стрип за неа.