Фраерлукот со кревање женска го чиниеше десет конци на лицето (снимка)


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Бредли Мартин е бодибилдер кој е познат по неговите бизарни и екстремни кревања. На неговата страница на Инстаграм и каналот на Јутјуб, овој силен човек може да се види како влече тешки тегови, скока на камиони и крева жена над главата како товар.

Последниот негов обид да вежба со жешка девојка качена на еден диск за тегови го чинеше десет конци на лицето. Типот сам ја објави снимката на социјалните мрежи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bradley Martyn (@bradleymartyn)