ФОТО+ВИДЕО: Пожарникар во дербито на „Пољуд“ остана без прст…


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Вчера во Хрватска беше одиграно дербито помеѓу Сплит и Хајдук (0:0) и место да пишуваме за теми поврзани со случувањата на оваа средба се случи нешто што ја згрози спортската јавност.

Во 66-тата минута „Торцида“ започна пиротехничко шоу, неколку топовски удари одекнаа на „Пољуд“, а поради еден од нив настрада и еден пожарникар.

https://www.youtube.com/watch?v=WreBzNe4wbM