Фото: Сестрата на Мората е вистинска секс-бомба!


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Марта Абрил, сестра на шпанскиот репрезентативец Алваро Мората е многу популарна на социјалните мрежи, особено на Инстаграм каде ја следат скоро 55.000 луѓе.

Тоа е најмногу благодарение на провокативните фотки кои ги објавува, каде често ги истакнува своите атрибути.

Comprobado. Abrir los ojos y sonreír al mismo tiempo no se puede. ?

A photo posted by M A R T A A B R I L (@marta_abril) on

S U M M E R is a feeling

A photo posted by M A R T A A B R I L (@marta_abril) on

Un trocito de Brasil en México @bikinysociety obrigada! ?? #tulum

A photo posted by M A R T A A B R I L (@marta_abril) on

?? Inhale slowly gently deeply Exhale slowly gently and complitly ?? Miss You @gianlucafellini [ B L O N D I E Y O G I ]

A photo posted by M A R T A A B R I L (@marta_abril) on