ФОТО: Кичево, во Македонија е или не?


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓На фејсбук страната на Кичево.мк беа објавени слики од хоризонталната сигнализација пред училиште во градот. На асфалтот е напишан зборот училиште на албански и на англиски јазик. Македонскиот го нема ни за лек. Македонија 2018 година!