ФОТО: Градник-пешкир хит за жените со големи гради!


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Летото освен што нуди голем број предности, како што се уживањето, разголувањето, релаксираното однесување и честите ноќни журки, знае да предизвика и еден куп нелагодности и проблеми, благодарение на жешкото време. Со такви проблеми често се соочуваат жените со големи гради и мајките доилки, кои токму жештините им задаваат уште поголеми непријатности.

Но, токму за нив, младата дизајнерка Ерин Робертсон има вистинско решение, кое го нарече „Та-та пешкир“ или во оригинал Ta Ta Towel кој стана вистински хит.

Замислен е како заштита од протекувањето на млеко по доењето на бебе, но овој иновативен градник стана вистински хит и тоа не само кај младите мајки, туку генерално кај жените со големи гради.

Материјалот е растеглив и ги држи градите поткренати, па затоа е одличен и за трудници и доилки, бидејќи е мек и удобен. На Инстаграм може да се најдат бројни припаднички на понежниот пол кои се презадоволни од овој градник.

Stay cool and comfortable #poolside in the reversible floral #TaTaTowel loungewear.

A post shared by @tatatowels on