Фитнес манекенка активно вежбаше во текот на бременоста – претерала или не?

Шонтел Данкан е фитнес манекенка која од активното вежбање во теретаната не се откажа ни за време на целата бременост. Своите фотографии ги објави на Фејсбук и предизвика бурни реакции. Добар дел од Фејсбук заедницата ја напаѓаше дека тоа не е добро за нејзиното дете.

На првата фотографија се гледа како изгледа пред бременоста, а на останатите фотки го имате нејзиниот изглед од 25-та до 36-та недела од бременоста. Што ќе кажете вие – претерала или не?