Фиона Сицилијано – небрусениот „Инстаграм дијамант“


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Иако ја следат само 11.000 обожаватели, нејзиниот Инстаграм профил сведочи за сексапилот на природно надарената атрактивна дама која заслужува далеку повеќе внимание.

A photo posted by Fiona S (@fionagirlsoho) on

Фиона Сицилијано, девојка со мешано италијанско-англиско потекло, живее и работи во Манчестер. Ги има красено страниците од списанието Zoo, а она која ја прави поразлична од другите секси девојки, е календарот за следната 2017 година кој е изработен со избор од нејзините најсекси фотографии.

A photo posted by Fiona S (@fionagirlsoho) on

A photo posted by Fiona S (@fionagirlsoho) on

A photo posted by Fiona S (@fionagirlsoho) on

A photo posted by Fiona S (@fionagirlsoho) on

A photo posted by Fiona S (@fionagirlsoho) on