Фамозниот филм со англиски превод: Целосниот документарец на Навални за луксузниот замок на Путин


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓„Историјата на најголемото подмитување на светот“, како што вели во насловот Навални.