Еве што мисли Викторија Лоба за претстојниот референдум „ЗА европска Македонија“


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓И атрактивната пејачка Викторија Лоба се придружува на делот од естрадната фела која дава безусловна поддршка за успешност на претстојниот референдум „ЗА европска Македонија“. Еве ја нејзината порака.