Видео

Еве кому Кристиано Роналдо му го подари дресот после Суперкупот (видео)

Малата Хелен од Кичево, братчето Нестор на мама Јуле и Игор ќе го паметат највозбудливиот момент на трибините од „Арена Телеком“ во Скопје, кога Роналдо се упати токму до нив за да им го подари дресот.

Advertisements
To Top