Еве како во реалноста изгледа сексот според Камастура


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Можеби изгледаат едноставно, но кога ќе се обидете некои од Камасутра позите да ги испробате на дело, не испаѓаат баш така.

Овој млад пар од видео снимките јавно демонстрираше некои од најнеобичните, но и најкомплескни Камасутра пози.