Епско бегање од полициска потера – ги изигра со еден потег


1/8 финале на СП: Мегваер пак е главна тема - 15 ден ↓↓↓Таму каде што за полицијата завршуваше улицата, за типот кој го бркаа почнуваше само уште еден дел кој требаше да го „симне“ за да му избега на полицискиот автомобил.