Елизавета Вајс се врежува во мислите


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓



Рускиот Санкт Петербург спаѓа во градовите со најголема концентрација на најубавите жени на светто, а една од тоа непроценливо богатство е и професионалната манекенка Елизавета Вајс.

Убавицата која на долниот дел од стомакот си го истетовира презимето, е една од оние специфични девојки чие лице тешко се заборава, а да бидеме искрени, и облините.

Нејзините очи и усни се движечка енергија на нејзината кариера која ја круниса со титула Мис фотогеничност во 2015.