Елизабет Тарнер за Luisdafilms – незадржлива провокација и жесток сексапил (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Luisdafilms веќе стана позната продукција по серијата кратки провокативни видео снимки со некои од најжешките и најпровокативни секс бомби на нашата современост. На листата се најде и Елизабет Тарнер и апсолутно го оправда вниманието.