Видео

„Ех, Тања, Тања“ – кога дечкото зад управувачот е ѓубре

Убав план имаше Тања за едно заводливо видео на социјалните мрежи, ама типот зад воланот од колата изгледа е перфидно ѓубре. Не само што ја намести да се тресне јако и ја сними како го прави тоа, туку и снимката ја објави на интернет.

To Top