Едно време водеше „голи вести“: Ви текнува на оваа мома?

Џиана Апостолски стана медиумски позната како водителка на голите вести во Red Carpet, а се обиде и во пејачките и манекенските води.

Своите „наѕидани“ гради без задршка ги покажуваше во Голите вести во Red Carpet. Проба да стане и пејачка и манекенка, а сега заедно со својот помлад дечко се занимава со нешто сосема друго.

„Се занимаваме со concierge услуги. Значи, кога клиентот ќе дојде кај нас може да изнајми приватен авион, јахта, вила, батлер, готвач“, објасни Џиана.

„Голите вести не ми донесоа ништо добро, бидејќи сме доста конзервативна држава и луѓето се такви какви што се. Кога актерите се раслекуваат по филмовите никој не вели ништо. Денес е главна вест Јелена Розга ако шета без градник, а кога јас го направив тоа пред 20 години, тогаш бев ваква, онаква, секаква“, вели Апостолски.