Едни малку поинакви ланци за возење во снежни услови


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Сезоната на зимски услови, а со тоа и за задолжителна зимска опрема е на праг, па добро е да се погледнат некои креативни идеи од оваа област. Пример, овие ланци за возење во снежни услови со кои ќе немате фрка и мака за монтирање.