Единствениот пат кога Шекил О’Нил постигна тројка – една, ама епски вредна


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ова испаѓа подвиг од типот кој се прави еднаш и доволно ти е, знаеш дека другите во таков момент и на таков начин многу ретко ќе можат да постигнат така клучни поени. Се случи кога Шек беше дел од Орландо Меџик.