Вебкафе

Со еден потег од обичен фустан си направила елегантна тоалета

Креативната Назмајда Кастиљо ја искористила својата фантазија и со само неколку корекции на своето обично припиено фустанче успеала да креира уникатна тоалета која не може да се најде ниту во едно модно ателје.

Назмајда во една продавница избрала фустан кој решила да го претвори во луксузна креација. Ја привлекла поволната цена, а веднаш смислила да ја продолжи со дополнителен текстил и да ја разубави со шик детали.

Со малку креативност во вид на цветните детали кои ги додала на крајот на фустанот, создала вистинско ремек дело на кое му се воодушевуваат дамите ширум светот.

„За долниот дел од фустанот беа потребни два дена, најпрво затоа што дополнително ги додавав цветовит. Исто така ја збогатив со цветови кои и дадоа гламурна нота“, рекла во разговор за “Teen Vogue” оваа дама.

Advertisements
To Top