Славни

Двојничката на Анџелина Џоли

Алина Царахова од Северна Осетија корисниците на социјалните мрежи ја запознаа како двојничката на славната актерка Анџелина Џоли.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Нејзината сличност со Анџелина Џоли е невозможно да се игнорира, и токму тоа ја направи најпопуларен лик на социјалните мрежи во Русија.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Додека некои се восхитуваат на нејзината убавина, други тврдат дека таа не би изгледала ниту приближно толку добро без пластична хирургија.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Локалните медиуми јавуваат дека Алина живее релативно скромен живот што не е споредлив со оној на Анџелина. За неа е познато само дека има син.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

To Top