Дувна ветре развигорче, крена фустанче над…

Кој гледа во Гал Гадот, кога Кони Нилсен (51) покажа и повеќе од потребното, благодарение на „добронамерниот“ ветар кој им заврши работа на папараците?

Познатата актерка за време на промотивната турнеја на филмот Wonder Woman сакајќи да изгледа модерно избра црвен лелеав фустан и високи црни чизми.

Сепак, додека даваше автограми на обожавателите ветрот и си ја заврши работата и Нилсен заврши со гол задник.