Спорт

Друже, како успеа да го промашиш ова? (снимка)

Напаѓачот на Аргентинос Јуниорс, Николас Ренеиро е автор на едно од најголемите промашувања некогаш видени во фудбалот.

Дефанзивецот на Њуелс Олд Бојс погреши и Ренеиро остана сам пред празната мрежа, но успеа да го промаши целиот гол. За среќа неговиот тим победи со 1:0.

To Top