Вебкафе

Дозна дека ја изневерува, па зеде палка и го удри таму каде што најмногу го боли (видео)

Откако една Американка дознала дека нејзиниот сопруг ја изневерува, без многу размислување ја зела палката и го удрила таму каде што најмногу го боли. Не, не по машкоста, меѓу нозете, туку по џебот, гордоста и суетата.

Снимката настанала негде во Америка, а на неа се гледа жена со палка како удира по новата Corvetti Z06 од нејзиниот сопруг (како што пренесуваат сведоците).

Додека едни говорат дека добил тоа што го заслужил, на другите тешко им е да го гледаат разбивањето на скапоцениот автомобил, а некои додале дека тоа секако не е начин за решавање на нивниот проблем.

Advertisements
To Top