Дочекајте го/ја подготвени: Ова се првите работи кои ќе ви ги каже партнерот кој ве изневерува..


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Ако е подготвен да ве изневери, тогаш е подготвен и да биде фатен. веќе ги дипломирал изговорите, а ова сигурно ќе го чуете од неговата уста.

Кога ќе го фатите партнерот дека ве изневерува, тоа ќе биде најтежок период во вашиот живот. Но, можеби ќе биде потешко да се слушаат неговите изговори кои срцето ќе ви го претворат во пепел. Еве што прво ќе ви каже, кога ќе му кажете „Знам“.

Изговори

Еднаш кога ќе ги фатите на дело, речиси секој измамник ќе почне со класичните изговори од типот: „Погрешно си сфатила“, „Таа е само пријателка“ или „Сакав да ја спасам нашата врска“, Да, токму тоа што го прочитавте.

Префрлување на вината

Некои дури ќе се обидат да ја префрлат вината на партнерот, како и тоа дека тој/таа ги натерал/а на нешто такво, а најчесто тоа го поврзуваат со фактот дека тој немал доволно време за нив па пронашле некој кој има.

Пренасочување на вниманието

Наместо да се фокусираат на решавањето на проблемот на измама, во голем број оние кои вршат измама ќе се обидат да го пренасочат вниманието на партнерот на нешто друго. На пример, признавање на некоја долго чувана тајна, која партнерот отсекогаш сакал да ја чуе и пред да сфатите, вие ќе водите еден сосема поинаков разговор.

Негирање

Токму затоа, пред да се соочита со партнерот кој изневерува, погрижете се да соберете доволно докази, кои упатуваат на тоа дека тој е виновен.