Џони Деп на музика од Металика за фекалиите од Амбер Херд – надреално лудо и јако видео


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Оние кои ја следат стотици милиони долари тешката парница меѓу Џони Деп и Амбер Херд веројатно ќе се согласат дека најбизарен детал од нивната опасно токсична врска е оној дека после кавга во која ѝ рекол дека ќе ја остави, лудачата му се посрала во кревет. И се нашол некој тие сведочки зборови од Деп да ги „легне“ на музиката од „Nothing Else Matters“.