Џамбазов страда од Ilinopatius – јавно бара лек за болеста


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


„Стигна дијагнозата,ги известувам сите пријатели и следбеници дека конечно ги добив резултатите од лабораториските испитувања. Веќе два месеци боледувам од Илинопатија (lat. ilinopatius), во превод: Патење по Илина. Лекот за оваа болест сè уште не е измислен. Чаре? – напиша Игор Џамбазов на Инстаграм барајќи лек за празнината која ја чувствува кога Илина не е со него.

Илина која моментално е во Тенеси, САД, му одговори: А ја као докторат ќе правев…“