Џафери слабо стои со рефлекси – загуби во популарната детска игра


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На гостувањето во една косовска телевизија, во рамки на нивното телевизиско шоу, претседателот на македонското Собрание, Талат Џафери, покажа дека знае колку-толку да се забавува и пред камери.

Спикерот Џафери на споменатото гостување со водителот ја играше играта со раце позната како „жежи -пече“. Притоа, не покажа некои импресивни рефлекси и загуби од ТВ домаќинот.