Девојката на Насри му го хакна профилот и жестоко му се одмази!


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Поранешната девојка на Самир Насри, Анара Атанес го хакна Твитер профилот на фудбалерот и брутално му се одмазди поради неверството.

Се започнува со посетата на Насри на Лос Анџелес, каде добил витамински третман од компанијата „Дрип Докторс“,а најголема реакција предизвика следната порака:

„Исто така ми ги осигуравте и сексуалните услуги веднаш ноќ потоа. Затоа сите треба да одите во оваа ординација. Бидејќи курвата од оваа слика дојде во хотелот и се ебеше со мене цела вечер“.

28-12nasri1

„Дрип Докторс“ преку својот Твитер веднаш порачаа дека Твитер профилот на Насри е хакнат, но потоа следуваа нови пораки.

„Се што кажав е 100% точно. Девојката на сликата е Џамила. Дојде во мојата хотелска соба во 3 часот наутро и продолжи да дава други услуги”.

„Јас само се обидувам да ги промовирам одличните услуви на Дрип Докторс и услугите кои следуваат потоа”.

28-12nasri2