Детето и неговото куче се забавуваат на малку поинаков начин (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Кучињата се навистина најдобри пријатели на човекот. Ако им пружите малку љубов и внимание, тие вам ќе ви возвратат дупло. Ако се грижете за нив, ако свето слободно време го поминувате со нив, тие сигурно ќе ви го следат секој чекор.

Секој сопственик повеќе пати се уверил во тоа дека неговиот миленик не сака да останува сам. Некои кучиња тоа го поднесуваат добро, но ниту едно куче не сака да се разделува од својот најдобар пријател.

Вашиот кревет станува нивни, а на каучот имаат свое место на кое никој не смее да седни. Кучето од видеово сака да вози точак. Не може да му дозволи на својот мал сопственик само тој да се забавува, па затоа одлучи да го дружи во возењето.

Таа вожња изгледа неверојатно.