Денес во Тетово задолжителна средба на Генералниот совет на ДУИ


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Претседателот на ДУИ, Али Ахмети за денес закажа средба на Генералниот совет на партијата во ресторан во Тетово. Тема на средбата ќе се новите последни случувања во државата.

Средбата е закажана со почеток во 13 во Тетово, со задолжително присуство во однос на мерките за заштита од Ковид-19, стои во поканата на Ахмети.