Дечиња во Бразил ја изведуваат Sweet Child of Mine, а не како кај нас „Жена од султана“ (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Малишани ја изведуваат Sweet Child Of Mine, со пеење и тропање во тенџериња. Додуша, од пред две и кусур години снимката, ама што има врска, битно јако е.