Даша е руска експертка за шпага


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Не е ниту балерина, ниту гимнастичарка, ниту пак се занимава со некаква акробатска дисциплина. Себеси се претставува како „медицинар што не може да ја изговори буквата Р“. Даша е една неверојатно еластична и популарна Русинка која е експерт за правање шпага на најразлични места и во најразлични положби.

Инстаграм-профилот на Русинката Даша Марусина го следат речиси скоро неколку стотици илјади луѓе.

Дарја од Обинск ги воодушевува луѓето со нејзината совршена еластичност. Девојката објавува не само фотографии, туку и одлични видеа.

Фитнес-моделот има 168 илјади следбеници кои ѝ се заблагодаруваат што ги мотивира да се занимаваат со спорт и со своето здравје.

Извор: Russia Beyond