Daft Punk 1993-2021, крај на една блескава музичка приказна


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓„Роботите“ Томас Бангалтер и Ги-Мануел де Омем-Кристо стигнаа до нивната професионална музичка крстосница како Daft Punk.

Еден од најпопуларните и највлијателни електронски тандеми, Французите Daft Punk, преку видео насловено „Epilogue“ ја најавија нивната разделба и распадот на дуото. Ова за медиумите и јавноста го потврди и нивниот публицист, Кетрин Фрејзер.